Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Există motive de îngrijorare? În ce condiţii a fost reluat traficul pe strada Traian (galerie foto)

ro

17 Apr, 2013 00:00 1453 Marime text
Strada Traian a fost redeschisă traficului rutier, la începutul acestei săptămâni. Există însă o porţiune haşurată, aproape de malul străzii, pe care circulaţia e interzisă şi parcarea interzisă, iar autoturismele au o limită de viteză, anume 30 de kilometri pe oră. E firesc, în acest context, să ne întrebăm: cât de sigură este, de fapt, circulaţia pe această stradă? Există motive de îngrijorare pentru locuitorii din zonă?
Potrivit viceprimarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, au existat nişte condiţii impuse de toate rapoartele de expertiză pentru ca traficul să fie reluat pe strada Traian. Una dintre condiţii a fost aceea ca traficul să fie uşor. Apoi, „este permis traficul în dublu sens dacă este evitată suprasolicitarea zonei dinspre ecranul de piloni”. O altă condiţie presupune „interzicerea stocării, adică a parcării, a opririi în zonă”, iar „recomandarea de viteză pentru asigurarea unui trafic fluent a fost de 30 de kilometri pe oră”.
În ceea ce priveşte posibila îngrijorare a constănţenilor care locuiesc pe strada Traian, Decebal Făgădău a declarat că „de la efectuarea lucrărilor de punere în siguranţă înclinările au încetat, iar până atunci ele erau de ordinul zecimilor de milimetri”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii