Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea anuală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”. Ce notă a obținut?

ro

25 Mar, 2020 00:00 2361 Marime text

Secretariatul comisiei de evaluare pe anul 2019 a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” a făcut public rezultatul evaluării. Astfel, managerul Romică Stan a obținut după analiza raportului anual de activitate – nota 9,73 iar la susținerea interviului  - 9,93. Astfel cu nota finală -  9,83, Stan a trecut de evaluarea anuală.
 
Evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța pentru instituția de cultură -Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare ordonanța de urgență, coroborate cu prevederile prezentului regulament-cadru.
 
Comisia de evaluare anuală, a fost desemnată de Consiliul Județean Constanța, prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.76/18.02.2020 și a fost compusă din reprezentanți ai autorității, în proporție de o treime, și din specialiști în domeniul de activitate a instituției, în proporție de două treimi, respectiv: a. un reprezentant al autorității din cadrul Consiliului Județean Constanța –  Popa Șerbu Oana – Inspector, Serviciul Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism; b. doi specialiști în domeniul de activitate al instituției: Mihocivi Daniela – Director/manager Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila și Ștefan Ionuț Paul -Director/manager Teatrul „Jean Bart” Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii