Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Banias revine în Consiliul Județean la final de mandat. Va încasa retroactiv indemnizațiile din perioada 2017 -2020 (documente)

ro

19 Sep, 2020 00:00 2564 Marime text
  • Săptămâna viitoare are loc ultima ședință de Consiliu Judeţean Constanţa din acest mandate
  • Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluţei Lebidov  - ALDE şi redobândirea de către Emil Sorin Banias a calităţii de consilier judeţean
  • În anul 2017, Banias a fost exclus din partidul ALDE iar ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier județean a fost declarat vacant
  • Curtea de Apel Constanţa a soluționat anul trecut recursul Prefecturii Constanța, împotriva deciziei Tribunalului prin care Emil Banias și-a recăpătat mandatul de ales județean
  • Între timp, Banias s-a înscris în PNL și revine în CJC mai mult pentru parlamares și pentru a-și încasa retroactiv indemnizațiile cuvenite din momentul încetării mandatului și până în prezent

Săptămâna viitoare are loc ultima ședință de Consiliu Judeţean Constanţa din acest mandat, mai exact, joi, 24 septembrie, începând cu ora 13.00, în sala Remus Opreanu.
Consilierii județeni au pe ordinea de zi 30 de proiecte.
Printre acestea se află și proiectul de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluţei Lebidov  - ALDE şi redobândirea de către Emil Sorin Banias a calităţii de consilier judeţean, vezi secțiunea “documente”.
În anul 2017, Banias a fost exclus din partidul ALDE iar ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier județean a fost declarat vacant.
Curtea de Apel Constanţa a soluționat anul trecut recursul Prefecturii Constanța, împotriva deciziei Tribunalului prin care Emil Banias și-a recăpătat mandatul de ales județean.
Între timp, Banias s-a înscris în PNL și revine în CJC mai mult pentru parlamares și pentru a-și încasa retroactiv indemnizațiile cuvenite din momentul încetării mandatului și până în prezent, potrivit deciziei intanțelor judecătorești.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii