Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din oraşe, viitori abonaţi la cadourile CJC (document)

ro

02 Oct, 2013 00:00 1640 Marime text
Consilierii judeţeni vor vota joi un proiect de hotărâre privind aprobarea „Programului de susţinere a învăţământului preşcolar şi clasele 0-VIII din mediul rural al judeţului Constanţa, 2013 - 2017”.
Din cuprinsul articolului 2 al proiectului aflăm că bugetul programului va fi aprobat anual.
Copiii din preşcolar şi şcolar vor primi un set de rechizite şcolare, articole de îmbrăcăminte - încălţăminte, jucării, dulciuri şi fructe.

De asemenea, acţiunile din cadrul acestui program se vor desfăşura anual, la începutul anului şcolar, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi a Sărbătorilor Pascale, în funcţie de resursele financiare prevăzute în bugetele anuale ale judeţului Constanţa.
Programul este adresat unui număr de aproximativ 34.500 de copii preşcolari şi şcolari din clasele 0-VIII din şcolile din mediul rural, estimat pentru anul şcolar 2013-2014, iar pentru anii următori se estimează un număr de minim de 34.000 de elevi şi un număr maxim de 36.000 de elevi de vârstă preşcolară şi clasele 0-VIII.
„Se are în vedere posibilitatea de a beneficia de acest program şi elevii din oraşele cu un nivel de trai scăzut, respectiv Băneasa, Negru Vodă, Murfatlar, Hârşova şi Medgidia (exclusiv Valea Dacilor şi Remus Opreanu)”, se menţionează în proiectul de hotărâre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii