Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După patru ani de absență, Ecaterina Prodan a revenit în Consiliul Județean fără “bătrâna” Super Nova (documente)

ro

11 Jun, 2020 00:00 2802 Marime text

  • În anul 2012, Ecaterina Prodan lăsa Consiliul Local Municipal pentru cel judeţean

  • În 2016, prezența sa pe listele PSD a fost la și alții, astfel încât abia în mai 2020 a revenit în CJC, după demisia Nicoletei Bercaru

  • Social-democrata are declarația de avere alba iar între timp a scăpat și de bătrâna Super Nova


În ultima ședință de Consiliu Județean, aleșii au validat mandatul Ecaterinei Prodan (PSD), care a înlocuit-o în CJC pe Nicoleta Bercaru.
Prodan revine astfel după patru ani de absență în CJC și între timp, potrivit legii și-a depus și declarația de avere. Prodan nu deține nici terenuri, nici clădiri, nici conturi sau depozite bancare, plasamente şi investiţii directe şi nici datorii.
În mandatul anterior, social-democrata avea un autoturism Dacia Super Nova, fabricat în 2001, dobândit prin cumpărare, de care însă a scăpat.
La rubrica „venituri” regăsim pensia sa din ultimul an, în valoare de de 24.172  lei.
Aşa cum reiese din declaraţia de interese Ecaterina Prodan era simplu membru PSD, după ce în trecut a făcut parte din Comitetul Executiv al PSD Constanţa și a fost preşedintele Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor PSD Constanţa, precum şi membru în Consiliul Naţional al PSD. 
Vă reamintim, în anul 2012, Ecaterina Prodan lăsa Consiliul Local Municipal pentru cel judeţean. În 2016 a candidat pe un loc neeligibil tot pentru CJC, însă abia în urmă cu o lună a reușit să revină prin aleșii județeni, după ce colega sa, Nicoleta Bercaru a renunțat la mandate prin demisie.

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2020.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Citește și:

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu


Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada
 


Cu ce au venit şi cu ce pleacă aleşii din CJ Constanţa (documente)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii