Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doina Păuleanu, singurul manager de 10 al unei instituții de cultură din subordinea CJC (documente)

ro

31 Mar, 2020 00:00 3653 Marime text

Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Doina Păuleanu, director al Muzeului de Artă din Constanța, pentru anul 2019.
Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Județean Constanța a organizat evaluarea anuală a managementului la Muzeul de Artă Constanța. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate și susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Muzeul de Artă Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 10 (zece)iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 10 (zece).

Nota finală obținută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Muzeul de Artă a fost 10 (zece).

Potrivit art.41, alin.(1) din OUG nr.189/2008, cu modificările și completările ulterioare, comisia de evaluare elaborează un raport motivat asupra rezultatului obținut de manager în urma evaluării și face recomandări pentru continuarea sau încetarea managementului, respectiv rezilierea contractului de management încheiat cu respectivul manager. Comisia de evaluare anuală constată îndeplinirea obligațiilor asumate prin contractul de management și recomandă autorității continuarea activității managementului, potrivit normelor legale în vigoare. Conform art.42, alin.(4) din OUG nr.189/2008 și art.14, alin.(2) din OMC nr.2799/2015 „rezultatul final al evaluării se aprobă prin ordin sau dispoziție a autorității”.
Doina Păuleanu, director al Muzeului de Artă din Constanța și-a făcut public și raportul de activitate pentru anul 2019, raport care poate fi consultat în secțiunea documente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii