Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamnele din Cumpăna, sărbătorite de 8 Martie Mariana Gâju - „Femeia este cea care ne dă forţă să mergem mai departe“ (galerie foto+video)

ro

09 Mar, 2018 00:00 2742 Marime text
Doamnele din comuna Cumpăna, alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju, au sărbătorit, ieri, Ziua Internaţională a Femeii. Formaţia Regal şi Mircea Cazan au întreţinut atmosfera de sărbătoare.
 
Evenimentul dedicat doamnelor a fost organizat de autoritatea publică locală şi a fost găzduit de Casa de Cultură din localitate. Sala a fost amenajată ca de sărbătoare, iar florile au stat la loc de cinste. Printre invitatele de onoare s-au numărat Elena Frîncu, fostul director al Direcţiei de Sport şi Tineret Constanţa, Cristina Samoilă, directorul Casei Judeţene de Pensii, Elena Hanu, fost inspector şcolar al ISJ Constanţa, Nicoleta Bercaru, directorul Şcolii nr. 39 din Constanţa.
 
Primarul Mariana Gâju le-a urat doamnelor o sărbătoare fericită. Şefa administraţiei locale a comunei Cumpăna a mărturisit că îşi doreşte o familie închegată, mai ales că aşteaptă o nepoţică. „Doresc ca nora mea să aibă o naştere uşoară. Vom avea o nepoţică. Ea, ca cel mai nou membru, va adăuga o petală la floarea familiei. Îmi doresc ca floarea familiei să rămână mereu verde şi să emane un miros plăcut, care să atragă. Să avem sănătate, pace, spor şi armonie!“, ne-a destăinuit primarul ec. Mariana Gâju.
 
Doamnelor prezente le-a urat sănătate şi bucurii în case. „8 Martie 2018 este cea de-a 17-a ediţie de când formăm o echipă de femei cu suflet. Toate doamnele din comună sărbătoresc Ziua Mamei. Într-o atmosferă caldă, de primăvară, noi le aşteptăm cu un meniu diversificat, atât pentru doamnele de religie musulmană, cât şi pentru cele ce respectă Postul Paştelui. Nu putem să nu sărbătorim mama, soţia, soţia, iubita, femeia. Mai ales că femeia este cea care reprezintă echilibrul unei familii. Femeia este cea care ne dă forţă şi putere să mergem mai departe. De la femeile tinere luăm energie, de la cele cu părul cărunt luăm înţelepciune. Tuturor le doresc sănătate şi bucurii în case! Să fie sănătoase!“, le-a urat Mariana Gâju.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii