Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri și surprize frumoase Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, vizitați de moș Crăciun

ro

23 Dec, 2018 10:45 1514 Marime text
Moş Crăciun a sosit, pe data de 20 decembrie, la Cumpăna, încărcat cu daruri pentru elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna.
 
Cei peste 1350 de elevi ai claselor 0-XII din cadrul liceului din Cumpăna au primit cadouri din partea Primariei și Consiliuliui Local, în cadrul unui spectacol organizat în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna. Sub coordonarea cadrelor didactice, elevii au pregătit un frumos spectacol, in cadrul căruia au cântat colinde, au dansat si au spus poezii.


 
"Mulţumesc copiilor, cadrelor didactice, părinţilor şi tuturor celor care s-au implicat şi au susţinut acest spectacol. Felicitări tuturor participanţilor!  Dragi elevi, să aveţi parte de un an 2019 rodnic în note bune, în rezultate frumoase, dar şi în experienţe umane definitorii pentru formarea voastră ca oameni. Stimaţi părinţi, vă îndemnăm să rămâneţi şi în continuare parteneri reali în activitatea şcolii, spre binele copiilor nostri. Onoraţi profesori, vă  asigurăm de profundul nostru respect şi vă dorim succes în munca dumneavoastră de a-i învăţa pe aceşti copii încrezători să fie oameni" a transmis primarul comunei Cumpăna ec Mariana Gâju, tuturor celor prezenti in sală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii