Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum sunt răsfăţate agenţiile media CJC alocă din banii publici 496.000 de euro pentru publicitate!

ro

19 Jun, 2012 01:00 1275 Marime text
judet-sediucjc.jpgConsiliul Judeţean Constanţa a iniţiat procedura de licitaţie publică pentru a atribui contractul „Servicii de informare a cetăţenilor judeţului Constanţa în presa scrisă prin agenţii media".

Anunţul de licitaţie a fost publicat pe SEAP în data de 16 iunie. Durata acordului-cadru este de 48 de luni, iar valoarea estimată fără TVA este 496.000 de euro, suma de bani provenind din fonduri bugetare. Contractele subsecvente se vor încheia cu o frecvenţă anuală, pe o perioadă de 12 luni şi vor avea o valoare estimată de 124.000 de euro fără TVA. Valoarea de 124.000 de euro fără TVA este valoarea celui mai mare contract subsecvent.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Nicuşor Daniel Constantinescu - preşedinte CJC, Cristian Darie - vicepreşedinte CJC, Cristinel Nicolae Dragomir - vicepreşedinte CJC, Sevil Shhaideh - director general, Direcţia Generală de Proiecte, Mihaela Lungu - şef Serviciu Achiziţii, Daniela Dumitrescu - consilier Serviciul Achiziţii, Cristian Moldovanu - purtător de cuvânt, Compartiment Comunicare, Ovidiu Chircă - inspector, Compartiment Comunicare, Ionuţ Ţiţimeaua - şef Serviciu Administraţie Publică Locală, Juridic, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică, Mihaela Boaca - consilier juridic, Serviciul Administraţie Publică Locală, Juridic. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este data de 24 iulie, ora 12.00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 august, ora 10.00, urmând ca în aceeaşi zi, la ora 12.00, să se deschidă ofertele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii