Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se ţine de cuvânt Primăria Constanţa Reparaţiile de la podul din Parcul Tăbăcărie nu s-au finalizat la termen (galerie foto)

ro

16 Sep, 2014 00:00 2328 Marime text


Aşa acum anunţam în ediţiile trecute, Primăria Constanţa a efectuat, în perioada 18 august - 14 septembrie, lucrări de reparaţii la podul din Parcul Tăbăcărie.

Obiectivul ajunsese o ruină, fiindcă structura sa metalică ruginise complet, în vreme ce scândurile dispăruseră cu totul. Puntea reprezenta, în aceste condiţii, un real pericol pentru cei care se riscau să circule prin zonă.
Teoretic, ieri, podul din Parcul Tăbăcărie trebuia să fie funcţional. Previzibil sau nu, lucrările de reparaţii nu au fost însă finalizate. Muncitorii aflaţi la faţa locului încă sudau părţi metalice în puntea suspendată, în vreme ce alţii poziţionau scândurile.



Lucrările de reabilitare a acestui obiectiv au fost efectuate de administraţia publică locală constănţeană abia după ce, în ultimul an, atât presa, cât şi organizaţiile neguvernamentale au atras atenţia, în mai multe rânduri, asupra stării de degradare a podului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii