Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost asfaltată greu şi spartă uşor Parcarea din Kilometrul 5 şi banii din taxe şi impozite (galerie foto)

ro

19 Jun, 2013 00:00 1600 Marime text
Parcarea situată la intersecţia străzii Pandurului cu Şoseaua Mangaliei, din Kilometru 5, are o poveste care îţi taie respiraţia. Exact ca în legenda Meşterului Manole.

La început era un teren neasfaltat şi plin de gropi, aşa cum găseşti în fiecare cartier al municipiului Constanţa. Apoi cei care locuiesc în zonă au crezut că Dumnezeu le-a pus mâna pe cap. Adică locul unde îşi parcau maşinile a fost asfaltat. Se întâmpla asta prin anul 2010. Dar bucuria nu a ţinut mult.

Doar puţin timp. Ulterior, în mijlocul parcării a apărut o groapă de toată frumuseţea. Cel mai probabil făcută de unul dintre furnizorii de utilităţi din municipiu. Acum, groapa a fost astupată. Doar cu piatră. Asfaltul va fi pus poate peste o lună sau poate peste un an. Sau niciodată.

Între timp a mai apărut necesitatea unei utilităţi. Şi s-a mai săpat o groapă. Mare de tot. Cu vremea, şi asta a fost astupată cu piatră. Nimeni nu ştie exact cui aparţin cele două răni hidoase din fostul asfalt al parcării. Şi tot nimeni nu înţelege cine îşi bate joc de banii contribuabililor. Că doar sunt banii constănţenilor acolo. Din taxe şi impozite adunate cu greu. Dar cui îi pasă de asta? Vede cineva?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii