Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui alocă bani Nicuşor Constantinescu în penultima lună din an

ro

26 Nov, 2013 00:00 1864 Marime text
Luna noiembrie vine cu noi repartizări de fonduri din bugetul judeţului. În acest sens, preşedintele Nicuşor Constantinescu cheamă consilierii judeţeni în şedinţă ordinară, mâine, 27 noiembrie, de la ora 13.00. Evenimentul se va desfăşura în Aula Mare a Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman”, pe ordinea de zi fiind înscrise 37 de proiecte.
Bani ajung şi la o asociaţie, o organizaţie şi o fundaţie. Mai precis, mai marele judeţului propune alocarea unor sume Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Constanţa,
Asociaţiei Culturale Pan-Art pentru organizarea unui spectacol centenar „Maria Tanase” şi Fundaţiei Fantasio Constanţa pentru organizarea Târgului de Crăciun 2013.

Şi primăriile vor primi bani. Prin proiectul de hotărâre numărul 26 va avea loc o nouă repartizare pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură şi a programelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2013. Rămâne de văzut care vor fi, de această dată, autorităţile locale norocoase.
Nu au fost ocolite nici drumurile judeţene. De această dată iniţiator al proiectelor este vicepreşedintele Cristian Darie, care propune aprobarea rectificării bugetului de venituri şi modificarea listei de investiţii pentru Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa pe anul 2013, dar şi modificarea Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2013 finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
De rectificat se rectifică, rămâne de văzut dacă pozitiv sau negativ, şi bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 al S.C. Domeniul Public şi Privat Judeţean, SRL-ul Consiliului Judeţean Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii