Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crucea cumpără un tractor din banii încasaţi pe subvenţia la hectar

ro

04 Mar, 2013 22:44 4137 Marime text
O parte din banii luaţi din subvenţia pe suprafaţa de 1.200 de hectare de păşune vor fi cheltuiţi la Crucea pentru achiziţionarea unui nou utilaj. Primăria comunei intenţionează să cumpere un tractor cu agregat de împrăştiat îngrăşăminte şi cositoare cu discuri. Valoarea estimată a utilajului este de 195.000 lei. „Încasăm anual subvenţia pe cele 1.200 de hectare, aşa că este de datoria noastră să ne şi îngrijim de acestea cu banii primiţi. Suprafaţa de păşune este în administrarea primăriei, iar cetăţenii se folosesc de ea gratuit. Noi ne dorim să-i încurajăm pe oameni să aibă astfel o sursă de existenţă, să poată să crească animale şi să aibă posibilitatea să-şi întreţină familia”, a explicat primarul Gheorghe Frigioi. Şeful autorităţii locale a menţionat că pentru perioada 2011-2012 a încasat o subvenţie de aproximativ 300.000 lei. Banii vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea tractorului, pentru întreţinerea celorlalte utilaje, dar şi pentru procurarea de îngrăşăminte şi a combustibilului necesar.  

Cine răspunde de achiziţie

Potrivit primarului, licitaţia pentru achiziţionarea utilajului este la această dată în derulare. Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 12 martie, ora 10.00, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc deschiderea de oferte.
Ofertele se vor transmite la adresa: Şoseaua Constanţei, numărul 45, Crucea, România, cod poştal: 907095. pentru informaţii suplimentare persoane de contact este Elena Leu, iar numerele de telefon disponibile sunt 0241.874.825 şi 0241.874.825.
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: Gheorghe Frigioi, primar; Ion Butoi, viceprimar; Reveicuta Gurgu, secretar; Simona Ilie - inspector contabil; Elena Leu, responsabil achiziţii publice şi consilierii locali - Ion Butoi, Ioana Constantin, Iosif Dobrin, Florentina Marin, Dan Moise, Marcela Marinca, Victoriţa Popa, Gheorghe Sandu, Constantin Stănescu, Mircea Şovăilă, Gheorghe Vasile, Dragoş Oprica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii