Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creșa „Licuricii”, în pericol. Consilierii locali PNL nu au fost de acord cu cumpărarea clădirii de către municipalitate!

ro

01 Nov, 2019 00:00 5703 Marime text
Creşa are o importanță majoră pentru copiii de vârste mici, iar implicarea micuților în activități ar trebui încurajată cât mai mult.
Acesta este motivul pentru care anul acesta, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a închiriat şi amenajat creșa „Licuricii”, singura creşă nouă deschisă la Constanţa în ultimii 30 de ani. 

Creșa “Licuricii” este cea de-a șasea creșă de stat administrată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.
Situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16, creșa găzduieşte 100 de copilași. Este dispusă pe patru niveluri și are 5 săli de clasă, 4 săli de mese, bucătărie proprie, mobilier nou și grupuri sanitare special create pentru cei mici.
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local Municipal de ieri, se afla şi un proiect care viza cumpărarea clădirii în care funcționează creșa de la proprietarul care doreşte să vândă atât imobilul cât şi terenul.

Cei 16 consilieri PNL au votat împotriva proiectului, care nu a trecut.
După şedinţă, primarul Decebal Făgădău a explicat că imobilul pe care primăria l-a închiriat este de vânzare în acest moment iar proprietarul aşteaptă p ofertă din partea municipalităţii. 
„Proprietarul vrea să vândă primăriei clădirea dar liberalii nu au fost de acord. Dacă situaţia acestui imobil nu se va rezolva nici în ședința viitoare, părinţii celor 100 de copii probabil se vor duce cu cei mici în sediul PNL, deoarece micuţii nu vor mai putea merge la creșă”, a afirmat Decebal Făgădău.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 01 Nov, 2019 08:04 Sa înțelegem ca primarul a închiriat pentru 6 luni cladirea și acum ori o cumpăra ori pleacă... Ce vrăjeală leftina.