Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la Grădinițele „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din Cumpăna, la Concursul „Micii sanitari“, ajuns la cea de-a XIV-a ediție

ro

25 May, 2019 00:00 2053 Marime text
Primăria și Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, împreună cu Grădinițele cu Program Prelungit „Florilor” și „Sfânta Maria”, organizează cea de-a XIV-a ediție a concursului „Micii sanitari”. Evenimentul va avea loc pe data de 27 mai 2019, începând cu ora 10.00, în sala de spectacole a Căminului Cultural din localitate.
 
La faza locală a concursului „Micii sanitari” vor participa patru grupe de preșcolari, două de la Grădinița „Florilor”, sub îndrumarea educatoarelor Luca Monica, Nanciu Mariana și Vasile Georgeta, dar și două grupe de preșcolari de la Grădinița „Sfânta Maria”, sub îndrumarea educatoarelor Cârstoiu Mara, Pascale Vasilica și Vasîlca Bianca, care se vor întrece pentru a ne arăta cât de sănătos pot crește câștigând bătălia cu microbii. Preșcolarii grupei „Violetelor” de la Grădinița „Florilor”, coordonați de Crina Pleșcan, vor încânta spectatorii cu un program artistic deosebit.
 
in juriu vor face parte psiholog Carmen Lungu - președintele juriului, reprezentant al S.N.C.R.R., inspector Simona Zamfir de la Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Cumpăna, Robi Adriana - asistent medical școlar. Câștigătorii fazei locale de la Cumpăna vor merge la faza județeană.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii