Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract în premieră Oraşul Murfatlar alocă peste 14 milioane de lei pentru salubrizare şi deszăpezire

ro

14 Nov, 2013 00:00 3852 Marime text
Primarul oraşului Murfatlar, Valentin Saghiu, a luat decizia să delege prin concesiune o parte a serviciului de salubrizare. Este vorba despre serviciile de precolectare, colectare şi depozitare a deşeurilor, măturat stradal şi deszăpezire. Iar contractul de concesiune va avea o durată de zece ani, valoarea acestuia fiind estimată la suma de 14.691.168,50 de lei. În acest sens, Primăria oraşului Murfatlar a iniţiat o licitaţie publică. Data limită de depunere a ofertelor de către agenţii economici interesaţi este 8 ianuarie 2014, ora 16.00. Monica Rizea, reprezentantul Primăriei Murfatlar, a precizat că este primul contract de acest gen şi că intenţia este aceea de a se asigura servicii cât mai bune cetăţenilor oraşului.

Ofertanţii vor trebui să facă dovada că dispun de cel puţin trei autocompactoare de minim 12 metri cubi pentru colectare şi transport deşeuri, o autospecială transcontainer cu benă detaşabilă, două containere pentru transcontainer cu capacitate de minim 18 metri cubi, o automătură colectoare dotată cu aspirator pentru carosabil, o autostropitoare stradală dotată cu instalaţie de spălat sub presiune, o suprastructură împrăştietor material antiderapant pentru autospecială cu braţ ridicător, două pluguri (lame) de 3 metri, un container pentru autospecială cu braţ ridicător, două încărcătoare frontale.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie publică sunt: Valentin Saghiu - primar, Serdai Sali - viceprimar, Florin-Costel Vintilă - preşedinte Comisia de evaluare a ofertelor; Bogdan Stan, Liliana Rimbu, Simona Zugravu, Gabriela Bordei - membrii ai comisiei de evaluare a ofertelor; Reise Memet - membru de rezervă al Comisiei de evaluare; Aurel Cătălin Agache, Ion Anton, Remzi Bolat, Mitruta Achihaei, Costică Condurachi, Zaharia Alexandru Cozma, Dumitrova Mariica Frunza, Ile Ionescu, Constantin Marin, Nicolae Marincea, Belghin Mustafa, Dumitru Oita, Ilie Manea, Cornel Ştefan, Despina Turica - consilieri locali.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii