Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract ExxonMobil către o firmă din Olanda Contract de peste jumătate de miliard de dolari pentru servicii de foraj în Marea Neagră

ro

26 Jun, 2013 00:00 3630 Marime text
ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited Nassau (Bahamas) Sucursala Bucureşti a încheiat, de curând, în urma procedurii de negociere, un contract de servicii de foraj marin (offshore) în Marea Neagră, în valoare de 532.000.000 USD. Contractul a fost atribuit firmei Diamond Offshore Netherlands B.V., cu sediul în Amsterdam, Olanda.
Potrivit anunţului de atribuire din data de 22 iunie 2013, „obiectivul acordului cadru este asigurarea accesului ExxonMobil la resursele identificate ca fiind necesare pentru prestarea în cadrul contractelor subsecvente a serviciilor de foraj marin (offshore) în Marea Neagră.

La începutul lunii iunie au mai fost făcute publice şi anunţurile de atribuire a altor cinci contracte în urma anunţurilor de participare lansate de ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited Nassau (Bahamas) Sucursala Bucureşti la sfârşitul anului trecut. Valoarea celor cinci contracte s-a ridicat la suma de 45.008.152 USD, toate acestea fiind atribuite şi ele în urma negocierilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii