Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 21 iulie îi expiră detaşarea Constantin Ion vrea să rămână prefectul judeţului Constanţa

ro

08 Jul, 2015 00:00 2632 Marime text
Numirea temporară a lui Constantin Ion la conducerea Prefecturii judeţului Constanţa expiră luna aceasta. Mai exact, pe data de 21 iulie, la exact şase luni de la numirea sa în funcţie, printr-o Hotărâre de Guvern. Amintim că actualul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa a fost numit în funcţia de prefect prin detaşare de la conducerea Direcţiei Publice Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (DPJEP) Constanţa. Cel mai probabil, detaşarea sa în funcţia de prefect va fi prelungită, demers care se face cu acordul Executivului, urmare a unei cereri semnate de persoana în funcţie. Potrivit declaraţiilor prefectului Constantin Ion, el a semnat deja această solicitare.

Deşi este prefect de Constanţa doar din luna ianuarie a acestui an, numele lui Constantin Ion se vehicula în contextul discuţiilor pe marginea conducerii Instituţiei Prefectului încă de anul trecut. Amintim că şeful detaşat al DPJEP Constanţa este partener de afaceri cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, aşa cum reiese şi din declaraţia de avere a acestuia.

Citeşte şi

Ion Constantin, noul prefect al Constanţei, asociat în firma care i-a atras lui Cristinel Dragomir problemele cu ANI (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii