Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii sunt chemaţi la dezbaterea publică pentru stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018

ro

25 Nov, 2017 00:00 1996 Marime text
Municipalitatea organizează săptămâna viitoare o întâlnire pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018.

Dezbaterea va avea loc pe 28 noiembrie 2017, începând cu ora 16.30, în sala „Remus Opreanu”, a Palatului administrativ.
La dezbaterea publică este invitată să participe orice persoană sau organizaţie interesată de prevederile proiectului.

Timpul alocat prezentării verbale de propuneri cu referire concretă doar la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice este de maxim 5 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esenţialul propunerilor sale.

Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi participanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat propunerile cu privire la proiectul de hotărâre. Precizăm că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018, precum şi instrumentul de prezentare şi motivare poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanţa.

Citeşte şi:

Memoriu. Mai multe asociaţii profesionale şi ONG-uri, cer primarului, CLM şi SPIT o dezbatere publică pe tema taxelor şi impozitelor pentru anul 2018 (document)
  
Atenţie, constănţeni! Impozitul/taxa pe clădiri se va calcula prin aplicarea cotei de 0,1%, însemnând o majorare de 25% a impozitului pentru locuinţe (documente)

După memoriul depus de societatea civilă Liberalii îl cer lui Făgădău să explice oportunitatea creşterii taxelor (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii