Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Dezbatere publică privind regulamentul de acordare a finanţărilor nerambursabile din bugetul municipal

ro

13 Feb, 2018 00:00 2944 Marime text
Primăria Constanţa a lansat în consultare publică proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanţate din bugetul municipiului.
 
Acordarea de finanţări nerambursabile pentru programe, proiecte şi acţiuni din domeniul cultural se va face cu aplicarea prevederilor următoarelor acte normative: Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare; OG nr. 51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, a proiectelor şi a acţiunilor culturale, cu modificările şi completările ulterioare.

Acordarea de finanţări nerambursabile pentru programe, proiecte şi acţiuni din domeniul sportiv se va face cu aplicarea prevederilor următoarelor acte normative: Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare; Ordinul Agenţiei Naţionale pentru Sport nr. 130/2006 privind finanţarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cluburilor sportive de drept privat şi ale asociaţiilor pe ramură de sport judeţene şi ale municipiului Bucureşti, cu modificările şi completările ulterioare; norme legale, aflate în vigoare, referitoare la decontarea cheltuielilor derulate în cadrul unor evenimente cu specific sportiv.
 
În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Constanţa organizează vineri, 16 februarie, ora 14.00, în sala „Remus Opreanu“ a Prefecturii Constanţa, o dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanţate din bugetul municipiului Constanţa.
 
Potrivit prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 19 februarie 2018.
 
Modalitatea de înscriere la dezbaterea publică: în format electronic, la adresa de email evenimente@primaria-constanta.ro, până la data de16 februarie, ora 14.00. Luarea cuvântului se va face în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică. Timpul alocat luării cuvântului: trei minute. Fiecare participant, după intrarea în sala de şedinţe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la şedinţa publică. La luarea cuvântului, participanţii se vor prezenta.
 
Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie.
 
Citeşte şi:
 
Nu vor mai fi eligibile proiectele depuse de ONG-urile care nu şi-au îndeplinit contractele anterioare sau care se află în litigii cu Primăria Constanţa! (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii