Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local aprobă planul de administrare şi management al Regiei de Transport în Comun (RATC). Iată ce prevede! (document)

ro

29 Jul, 2017 00:00 2458 Marime text
Aleşii locali trebuie să aprobe planul de administrare şi management al Regiei de Transport în Comun (RATC) - indicatorii de performanţă financiari şi nefinanciari propuşi, conform legii. Planul de administrare al RATC a fost aprobat şi în şedinţa Consiliului de Administraţiei al regiei, în data de 29.06.2017.
 
Planul de administrare şi management include o prezentare generală a RATC Constanţa, componenţa Consiliului de Administraţie - date generale - indicatori de performanţă economico-financiară din 2014; bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 şi indicatori de performanţă economico-financiară pe primul trimestrul al anului, măsuri de administrare, măsuri manageriale, corelarea cheltuielilor cu veniturile realizate, structura veniturilor, plata obligaţiilor restante, programul de transport, eficientizarea controlului intern - măsuri de implementare a standardelor de control intern managerial şi a controlului financiar, sănătate, securitatea muncii, mediu şi calitate, transparenţă şi obligaţii de raportare anuală, situaţia financiară anuală, bugetul de venituri şi cheltuieli, date preliminate pe primul trimestru, harta traseelor RATC Constanţa, program de transport în zile lucrătoare, program de transport în zilele de sâmbătă, duminică şi la sărbători legale.
 
Reţeaua de transport public din Constanţa deservită de RATC Constanţa cuprinde 20 trasee, care leagă zilnic principalele zone ale oraşului, precum şi traseele estivale care fac legătura între Gară şi Mamaia, în perioada sezonului turistic, în lungime totală de 371,6 km.
 
Ca indicator definitoriu pentru activitatea de transport public de persoane, pe raza unităţii administrativ-teritoriale Constanţa, în anul 2016 au fost transportate 51.225.757 de persoane, în medie lunară de 4.268.813 persoane. În anul 2016, conform datelor statistice interne (F.A.Z.), au fost realizaţi 9.119.222 de km, asta însemnând un rulaj de 759.935,16 km lunar, respectiv o medie de 5.617 călători la 1.000 de km.
 
Pentru a evidenţia structura veniturilor şi cheltuielilor din zona principală de activitate, conducerea RATC a centralizat câteva date, extrase din bilanţurile contabile pe ultimii trei ani, precum şi date preliminare pe primul trimestru 2017 (sume în lei), pe care le puteţi consulta în proiectul de HCLM din secţiunea „Documente“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii