Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean cumpără sistem de sonorizare pentru şedinţele de CJ

ro

11 May, 2017 00:00 1995 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa cumpără prin achiziţie directă „sistem de sonorizare“ (compus din: şase boxe pasive de bandă largă, un amplificator, un mixer analogic, set sistem digital microfoane de conferinţă wireless, două CONF IV, trei sisteme wireless UHF, microfon + receiver, conform specificaţiilor tehnice). Sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa. Pot trimite oferte în vederea atribuirii contractului toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.
 
Ofertantului câştigător i se va solicita, până la încheierea contractului, să prezinte certificatul constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate realiza activităţile care fac obiectul contractului. Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor minime solicitate prin specificaţiile tehnice, considerate obligatorii, şi care demonstrează capacitatea de îndeplinire a activităţilor ce fac obiectul contractului.
 
Livrarea se va face gratuit la sediul beneficiarului. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 12.05.2017. Oferta va conţine o descriere o produselor ce vor fi furnizate, în vederea verificării conformităţii acestora cu specificaţiile tehnice solicitate. Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, spune că sistemul de sonorizare va fi folosit pentru desfăşurarea optimă a şedinţelor de Consiliu Judeţean, dar şi pentru alte evenimente pe care le organizează CJ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii