Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali din Cumpăna, convocați în ședință extraordinară. Ce se va discuta

ro

02 Aug, 2021 00:00 1979 Marime text
  • A fost convocată ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Cumpăna, în data de 3 august 2021
  • Un singur proiect este pe ordinea de zi
 
Primăria comunei Cumpăna a publicat un anunț prin care este convocată ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Cumpăna, în data de 3 august 2021.
 
„Se convoacă Consiliul local al comunei Cumpăna în ședință extraordinară, la data de 03.08.2021, începând cu ora 13.00, la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală din comuna Cumpăna, situat în strada Șos. Constanței nr 117, cu proiectul ordinii de zi”, se arată în convocatorul publicat la data de 30 iulie 2021.
 
Un singur proiect se află pe ordinea de zi a ședinței – „Proiect de hotărâre privind revocarea doamnei Popa Mihaela din funcția de administrator – director general, numirea domnului Dabija Adrian Florin în funcția de administrator – director general și modificarea componenței Consiliului de administrație al SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii