Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii au aprobat bugetul judeţului şi pe cele ale instituţiilor subordonate Horia Ţuţuianu a anunţat că 2019 va fi un an al investiţiilor în sănătate

ro

20 Apr, 2019 00:00 1818 Marime text
Bugetul de venituri şi cheltuieli şi lista obiectivelor de investiţii ale judeţului Constanţa pe anul 2019, precum şi bugetele instituţiilor de cultură sau sociale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa au primit girul aleşilor judeţeni.
În ceea ce priveşte bugetul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, un buget pe doar nouă luni, preşedintele CJ, Horia Ţuţuianu a precizat că acesta va fi suplimentat la rectificarea bugetară din luna iulie.
 
Într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a anunţat că 2019 va fi un an al investiţiilor în sănătate. Vor începe lucrările la neurologie, iar secţia de neonatologie va fi dotată cu incubatoare pentru bebeluşi. Referitor la centrul de la Năvodari, pe care ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, îl vrea cât mai degrabă funcţional, preşedintele CJ a explicat că există un grup de lucru care urmăreşte îndeaproape finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp. Termenul pentru ca secţia exterioară de la Năvodari a Spitalului Judeţean să fie funcţională este luna iulie a.c.
 

Liberalii au obţinut bani pentru două centre şcolare

 
Consilierii judeţeni liberali au obţinut 500.000 de lei în bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa, în vederea amenajării unui teren de sport. 

De asemenea, în urma unui amendament liberal, a fost suplimentat cu 250.000 de lei bugetul de venituri şi cheltuieli pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa. Fondurile vor fi utilizate pentru reparaţia faţadei clădirii centrului. 
 
Citeşte şi:
 
LIVE TEXT Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii