Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilieri locali USR PLUS, demersuri pentru înființarea unui parc în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanța

ro

25 Nov, 2020 00:00 2292 Marime text

      
  • Aleșii locali ai USR PLUS au demarat procedurile premergătoare înființării unui parc cu o suprafață de 11.500 mp în cartierul Faleză Nord
  • Este unul dintre proiectele pe care le-au propus în programul “Constanța renaște”
  • În acest sens, se poartă discuții cu direcțiile de Patrimoniu și Urbanism din Primărie pentru intra în posesia planului urbanistic și a situației juridice a terenului
  • Terenul propus spre amenajare este situat cartierul Faleză Nord, între zona rezidențială Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, pe malul mării
 
Grupul de consilieri locali ai USR PLUS au demarat procedurile premergătoare înființării unui parc cu o suprafață de 11.500 mp în cartierul Faleză Nord.

Este unul dintre proiectele pe care le-au propus în programul “Constanța renaște” și susțin că vor face tot ceea ce stă în putere, să-l ducă la bun sfârșit.
În aceste zile, echipa USR PLUS din Consiliul Local Constanța poartă discuții cu direcțiile de Patrimoniu și Urbanism din Primărie pentru intra în posesia planului urbanistic și a situației juridice a terenului.

Cel mai probabil va fi nevoie de un nou plan urbanistic, care să permită amenajarea unui parc în acea zonă, mai susține grupul consilierilor municipali USR PLUS.
Terenul propus spre amenajare este situat cartierul Faleză Nord, între zona rezidențială Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, pe malul mării, și are o suprafață de aproximativ 11.500 mp.

"Cea mai mare parte din taluzul Constanței a fost înstrăinat abuziv de administrația PSD, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a decis întoarcerea terenurilor în patrimoniul orașului. Pentru a intra în posesia terenurilor, Primăria trebuie să inițieze, la rândul său, acțiuni în instanță", mai afirmă aleșii locali USR PLUS.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii