Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra - „Vom acorda burse de merit elevilor cu medii mari, dar şi profesorilor“

ro

12 Sep, 2017 00:00 3533 Marime text
Elevii au început, pe 11 septembrie, anul de învăţământ 2017-2018, pe aceştia aşteptându-i 35 de săptămâni de şcoală. Festivităţi de deschidere a noului an şcolar s-au desfăşurat în toate unităţile de învăţământ din ţară. Elevii şi cadrele didactice s-au reîntâlnit, după vacanţa de vară, pentru a păşi în continuare pe anevoiosul drum al acumulării cunoştinţelor.     
 
Pentru ca elevii să înveţe în condiţii excelente şi la standarde moderne, administraţia locală din oraşul Ovidiu, condusă de primarul George Scupra, a finalizat lucrările la toate unităţile de învăţământ. Astfel, în noul an şcolar 2017-2018, copiii din grădiniţele şi şcolile din Ovidiu, Poiana şi Culmea beneficiază de toate condiţiile şi dotările necesare, pentru ca actul de învăţământ să se desfăşoară la standarde înalte. Având în vedere faptul că a fost aprobat proiectul de construire a unei şcoli noi în satul Poiana, cursurile elevilor şi ale preşcolarilor se vor desfăşura în Centrul Cultural din localitate. Acesta a fost compartimentat pentru a crea noi clase, cu dotările aferente, astfel încât elevii şi cadrele didactice să înveţe în condiţii optime.
 
Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a participat, ieri, alături de cadrele didactice, consilieri locali şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale, la deschiderea noului an şcolar, la toate unităţile de învăţământ din Ovidiu, dar şi din satele Poiana şi Culmea. „Educaţia este darul cel mai de preţ pe care îl putem oferi copiilor noştri. Ne dorim ca şi în acest an şcolar să dezvoltăm parteneriatul familie - şcoală - administraţie locală, pentru a sprijini copiii în lungul drum al formării lor profesionale, dar şi a personalităţii.

În întâmpinarea acestui demers, şi în acest an, al treilea consecutiv, Primăria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii mari, cuprinse între 8,50 şi 10, iar ca noutate, se vor acorda burse de merit şi pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuri naţionale şi olimpiade. Îmi exprim convingerea că reprezentanţii administraţiei locale, împreună cu cadrele didactice, vor veni în întâmpinarea nevoilor elevilor, pentru a le facilita drumul spre o educaţie la un nivel modern şi performant. Urez părinţilor un an cu multe satisfacţii din partea copiilor, cadrelor didactice - putere de muncă, iar elevilor - succes şi curaj pentru împlinirea idealurilor“, a declarat primarul George Scupra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii