Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă A doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv, la linie de start. Primăria Ovidiu, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Dance World vă invită la eveniment

ro

04 Jun, 2019 00:00 2041 Marime text

Zeci de cluburi de dans sportiv din România intră în competiţia Cupa Ovidiu la dans sportiv, ajunsă la cea de-a doua ediţie. Primăria Oraşului Ovidiu, în colaborare cu Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul de Dans Sportiv „Dance World Constanţa”, organizează cea de-a doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv.
 
Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie anul acesta, va avea loc pe data de 8 iunie, în Sala de Sport a Clubului Orăşenesc Ovidiu. Concursul este structurat pe mai multe categorii de vârstă şi clase de dans sportiv, începând cu vârsta de 4 ani şi terminând cu seniorii de 35 de ani. La concurs sunt invitate să participe toate cluburile de dans sportiv din România. Înscrierile se fac până pe data de 6 iunie. Concurenţii vor fi arbitraţi de cei 20 de arbitri de nivel naţional şi internaţional din Constanţa, Bucureşti, Craiova, Satu Mare, Brăila, Galaţi, Piteşti.
 
Dansatorii vor fi premiaţi cu medalii, cupe şi diplome, la care se vor adăuga şi premiile sponsorilor. Directorul concursului este Otto Varga, preşedintele juriului - Justin Istrate, observator federal - Costin Mihaiu. Arbitrii competiţiei sunt: Dan Marina, Iulian Ghencea, Florentina Mihaiu, Raluca Ivan, Eugenia Iordache, Valentin Butanche, Adrian Oprea, Iulian Tenie, Galina Uncum, Dan Frumuşanu, Andreea Folea, Adrian Nicoară, Alina Filipescu, Csaba Tibor Toth, Dorel Burgiu, Mănescu Lavinia, Drăgan Cosmina şi Sever Vuap. Secretariat: Adina Răducan şi Cătălin Prundurel. Prezentator - Malania Istrate, DJ şi muzică - Hobby Dance.
 
Evenimentul de anul trecut a adunat în oraşul Ovidiu peste 500 de sportivi de toate vârstele şi din toată ţara, iar anul acesta organizatorii se aşteaptă la şi mai mulţi participanţi şi la un entuziasm cel puţin la fel de mare precum cel din ediţia de debut.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii