Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Topalu, în lumina iernii Daruri pentru copii şi bunici şi speranţe pentru un an încununat de succes

ro

24 Dec, 2014 00:00 2080 Marime text
Sărbătorile de iarnă au o „savoare” specială în comuna Topalu. Şi anul acesta, localitatea s-a pregătit pentru a primi vestea naşterii Domnului aşa cum se cuvine. Autorităţile locale au venit, ca de fiecare dată, în întâmpinarea dorinţelor locuitorilor din Topalu. Iluminatul festiv îmbracă deja localitatea în lumini de sărbătoare, iar copiii aşteaptă ca Moş Crăciun să le aducă daruri şi mult dorita zăpadă, pentru săniuş. Primarul Gheorghe Murat nu a uitat nici de cei mici, nici de bătrâni. 320 de copii au primit daruri de sărbători înainte de a intra în vacanţă. Cadourile au fost împărţite la finalul unui spectacol de colinde şi tradiţii, organizat în Căminul Cultural Topalu. „Cei mici, pentru că au fost cuminţi şi ascultători, au primit câte un pachet cu dulciuri”, a spus primarul comunei Topalu, Gheorghe Murat.

De asemenea, bătrânii, dar şi persoanele cu situaţie materială precară au primit pachete cu alimente pentru sărbători. „Peste 350 de pachete cu cozonaci şi alte alimente au fost pregătite pentru pensionari şi persoane nevoiaşe. Aproximativ 20.000 de lei am alocat pentru cadourile pe care le-am făcut oamenilor la sfârşit de an”, a adăugat gospodarul-şef Gheorghe Murat. Pachetele au venit alături de alte premii pe care primăria le oferă în fiecare an. Primarul Gheorghe Murat le-a făcut o surpriză cuplurilor de aur ale comunei. Astfel, special pentru vârstnici, în sala Căminului Cultural Topalu a avut loc un spectacol de colinde şi de folclor românesc, pregătit de copii pentru cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Ne pregătim aşa cum se cuvine pentru întâmpinarea Crăciunului şi a Anului Nou. Le doresc tuturor locuitorilor comunei Topalu sărbători fericite şi un an nou cu multe realizări! Ne dorim ca anul 2015 să fie unul mai bun pentru noi, să devenim o localitate din ce în ce mai vizibilă şi mai vizitată de turişti, pentru că Topalu este, pe drept, una dintre cele mai frumoase localităţi din Dobrogea”, a conchis gospodarul-şef Gheorghe Murat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii