Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţie de fotbal de sală la Cumpăna „Cupa primăverii la futsal” debutează astăzi

ro

07 Mar, 2014 00:00 3674 Marime text
Comuna Cumpăna pare a fi, zilele acestea, „capitala judeţeană” a sportului. După ce au fost gazdele antrenamentului echipei de rugby a Belgiei, un alt eveniment sportiv îi aşteaptă pe locuitorii comunei.
Prima ediţie a „Cupei primăverii la futsal” se desfăşoară, astăzi, cu începere de la ora 18.00, în cadrul sălii de sport „Elena Frîncu” din localitate. Întrecerea sportivă este organizată de Primăria Cumpăna în parteneriat cu asociaţia „Cumpăna Tinerilor”. Pentru a intra în competiţie, fiecare dintre cele 12 echipe, formate din câte cinci jucători, portar şi rezerve, a plătit o taxă de înscriere de 80 de lei. Competitorii se confruntă în meciuri de 30 de minute, a câte 2 reprize fiecare. Întâlnirea de pe teren este atent monitorizată de Cătălin Toader, arbitru din Năvodari.
Evenimentul va fi urmărit îndeaproape şi de către fostul director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Elena Frîncu, care va oferi premii participanţilor. Astfel, primele trei echipe câştigătoare vor intra în posesia unor cupe, iar formaţiunile clasate pe primele două locuri vor primi şi premii în bani. De asemenea, vor fi conferite şi două premii speciale.
Mâine, de la ora 14.30, în cea de-a doua zi a competiţiei, cadeţii echipei „Victoria Cumpăna” vor juca un meci demonstrativ cu omologii de la „Luceafărul Constanţa”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii