Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CLM, noi acorduri pentru înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța

ro

28 Aug, 2021 00:00 2138 Marime text
  • Pe ordinea suplimentară a ședinței de Consiliu Local Municipal de marți, 31 august a fost introdus proiectul hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării Clubului Sportiv Municipal Constanța

Consiliul local al municipiului Constanța în ședință ordinară, marți, 31 august 2021, ora 13:00. Pe ordinea suplimentară a fost introdus proiectul hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării Clubului Sportiv Municipal Constanța.

Vă reamintim, proiectul de hotărâre pentru aprobarea demarării procedurii privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța a primit 26 de voturi „pentru” în ședința ordinară a Consiliului Local din 30 iulie.

În luna mai a acestui an, primarul Constanței, Vergil Chițac, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, despre situația echipei de fotbal, Farul Constanța. Edilul a anunțat că se gândește serios la înființarea unui club sportiv municipal, cu mai multe ramuri sportive.

„Am făcut o analiză a banilor pe care i-am dat pentru toate echipele pe care le-am sponsorizat, din diferite ramuri sportive. Și tenis de masă. Anul trecut au fost 21 de milioane de lei. În același timp m-am uitat care e bugetul unor cluburi sportive municipale. Sunt municipii care au hotărât să își facă propriul club sportiv, cu mai multe ramuri sportive. Să știți că un club sportiv municipal cu vreo șase, șapte ramuri este cam la nivel acesta, poate chiar mai puțin. Mă gândesc foarte serios dacă nu cumva e mai bine, că oricum nu poți să îi mulțumești pe toți, toată lumea vrea sponsorizări, dacă nu cumva e mai bine să ne facem în Constanța, un club sportiv municipal, cu mai multe ramuri sportive”.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

CS Farul devine Clubul Sportiv Municipal Farul Constanţa Făgădău vrea să preia patrimoniul Ministerului Sportului şi Tineretului şi Palatul Copiilor de la Ministerul Educaţiei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii