Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

ro

08 Jan, 2022 00:00 2470 Marime text
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Majoritatea aleşilor nu s-au obosit să dea socoteală în faţa cetăţenilor pentru primul an de mandat.

Între timp, alți doi aleși locali municipali au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".

Mirela Garip este consilier local din partea USR, aflat la primul mandat.

Este secretarul comisiei nr. 4 pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială.

În raportul de activitate după primul an de mandat, vezi secțiunea „documente”, Mirela Garip a notat activitatea derulată de la momentul învestirii, din care specuim: recompensarea elevilor merituoși prin acordarea de burse, amendamente depuse la Regulamentul local de publicitate, amendamente la Regulamentul de funcționare al Consiliului Local Constanța, luări de cuvânt cu privire la transparența în administrație și ca urmare a nemulțumirilor cetățenilor referitor la gospodărirea spațiilor verzi, amendamente pentru înființarea unui parc tehnologic, implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului sau reamenajare peisagistică a curților unităților de învățămînt.

Garip mai menționează că a participat la activități civice, campanii de igienizare și cost iarba în cartierele orașului.



Ateș Casimceali, ales local PNL aflat la primul mandate este membru în Comisia nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța.

În raportul de activitate acesta a notat că face parte din Consiliile de Administrație ale mai multor unități de învățământ dar și că a fost reprezentantul Consiliului Local în Comisia de evaluare a probei de interviu a concursului privind desemnarea directorilor din învățămîntul preuniversitar, vezi secțiunea „documente”.

Casimceali a participat la elaborarea Strategiei Culturale 2021-2031 a municipiului Constanța, a depus o propunere pentru înființarea unui Muzeu al Minorităților dar și un proiect privind igienizarea cimitirului musulman.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

CLM Constanţa. Doi consilieri locali de la PSD şi un altul de la PNL şi-au depus rapoartele de activitate (documente)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii