Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC va prelua în administrare un drum al municipiului Medgidia

ro

09 Mar, 2013 00:00 2898 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) se reuneşte marţi, de la ora 13.00, într-o şedinţă ordinară pe a cărei ordine de zi figurează, cel puţin până la acest moment, 75 de proiecte de hotărâre.
Proiectul cu numărul 42 de pe convocator se referă la aprobarea preluării din administrarea Consiliului Local Medgidia în administrarea CJC a tronsonului de drum în lungime de 2,547 kilometri, cuprins între DN 22C şi podul rutier CDMN, în vederea reabilitării. Tronsonul va fi preluat de CJC prin protocol de predare-primire şi îşi va păstra regimul juridic de domeniu public al municipiului Medgidia.
„Având în vedere dificultăţile financiare cu care se confruntă în prezent consiliile locale, Consiliul Judeţean Constanţa, ca autoritate a administraţiei publice locale constituită la nivel judeţean, poate preluat în administrare bunuri imobile în vederea reabilitării”, se arată în expunerea de motive a proiectului.
În proiectul de hotărâre ce va fi supus dezbaterii în şedinţa de marţi se menţionează că şi Consiliul Local Municipal Medgidia a adoptat o hotărâre privind trecerea acestui tronson în administrarea CJC, în luna ianuarie a acestui an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emy 11 Mar, 2013 08:38 Unde mama drk este acest " tronson de drum" ?? DN 22 C se leaga cu podul CD-MN prin B-dul Independentei si cel de-al doilea prin drumul(soseaua de centura)care doar ce a fost reabilitat.O fi vorba de portiunea de "drum" strada cuprinsa intre fostul siloz si platou ??