Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC caută case de pariuri pentru herghelia de la Mangalia

ro

08 Aug, 2013 00:00 3303 Marime text
Herghelia de la Mangalia va fi relansată pe data de 17 august. Anunţul a fost făcut ieri, de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Constantinescu. Potrivit declaraţiilor mai marelui CJC, instituţia pe care o conduce s-a ocupat de repararea grajdurilor şi de montarea pavelelor, astfel încât hipodromul să fie în stare optimă pentru a primi vizitatori. Amintim că în toamna anului trecut Consiliul Judeţean a votat o hotărâre ce viza emiterea acordului CJC în vederea promovării unei Hotărâri de Guvern privind transmiterea unor bunuri din domeniul public şi din domeniul privat al statului şi aflate în administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva - Direcţia Silvică Constanţa în domeniul public al judeţului Constanţa şi în administrarea CJC.
Nicuşor Constantinescu i-a invitat la relansarea hergheliei pe toţi consilierii judeţeni alături de familiile lor, menţionând că la eveniment au fost invitaţi şi reprezentanţi ai Guvernului, dar şi parlamentari de Dobrogea.
Interesant, preşedintele CJC a precizat că se caută şi case de pariuri specializate în cursele de cai. Conform declaraţiilor sale, proiectul prin care CJC ar urma să preia în administrare herghelia îşi urmează traseul în Guvern.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii