Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC aprobă contractele de management pentru directorii a trei instituţii constănţene

ro

17 Jul, 2013 00:00 2214 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa se reuneşte astăzi, de la ora 13.00, în şedinţa ordinară a lunii iulie, eveniment pe a cărui ordine de zi au fost incluse, până la acest moment, 48 de proiecte de hotărâre. Unul dintre cele mai importante proiecte se referă la emiterea acordului în vederea promovării Hotărârii de Guvern privind trecerea imobilului „Palat Administrativ”, proprietate publică a statului, situat în municipiul Constanţa, din administrarea Instituţiei Prefectului Judeţul Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Aşa cum am precizat într-o ediţie anterioară, prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, ne-a declarat că Ministerul Afacerilor Interne nu ar agrea această propunere. Chiar dacă Palatul Administrativ va ajunge în administrarea CJC, el va rămâne, spune prefectul, în proprietatea statului.

Două dintre proiectele ce vor fi dezbătute azi se referă la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală (SOTRM) - Eforie Sud. Unul dintre proiecte vizează aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru reabilitarea şi modernizarea ambulatoriului de specialitate al SOTRM - Eforie Sud, celălalt - aprobarea modificărilor legate de bugetul şi cheltuielile aferente proiectului de reabilitare şi modernizare a ambulatoriului aceleiaşi unităţi spitaliceşti.
În cadrul şedinţei de astăzi, CJC urmează să aprobe rezultatele finale ale concursurilor de proiecte de management, proiectele de management, dar şi contractele de management pentru trei instituţii din subordinea sa. Este vorba despre Muzeul de Artă Constanţa, la conducerea căruia a fost reconfirmat criticul de artă Doina Păuleanu, despre Direcţia Judeţeană a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, condusă de Dan Varsami Cojocaru, şi despre Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, condus de Adrian Bîlbă.

Consilierii judeţeni vor supune votului şi un proiect care se referă la modificările legate de bugetul şi cheltuielile aferente şi cheltuielile aferente implementării proiectului „Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii