Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC a instituit 25 decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

ro

18 Mar, 2021 00:00 2411 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța l-a somat de la începutul anului pe fostul președinte al instituției, Nicușor Constantinescu, să plătească prejudiciile aduse bugetului județului
  • Este vorba despre 25 adrese de poprire au fost emise în luna februarie a acestui an și expediate la adresa de domiciliu a fostului șef al CJ
  • Alți debitori pe numele cărora CJC a emis somații sunt Ionuț Halep, Gavrilă Dima Bogdan Teoniu, Alina Luiza Surdeanu, Hacie Cadâr și Iulian Ionescu


Consiliul Județean Constanța l-a somat de la începutul anului pe fostul președinte al instituției, Nicușor Constantinescu, să plătească prejudiciile aduse bugetului județului Constanța.
Mai exact, este vorba despre 25 adrese de poprire au fost emise în luna februarie a acestui an și expediate la adresa de domiciliu a fostului șef al CJ (vezi secțiunea “documente”).

Popririle au fost emise în baza deciziilor și sentințelor judecătorești, conform codului de procedura fiscal. În acest sens, Consiliul Județean Constanța a demarat proceduri de recuperare a sumelor poprite, înștiințând mai multe instituții în vederea indisponibilizării eventualelor sume ce i se cuvin debitorului sau aflate în conturile acestuia.

Alți debitori pe numele cărora CJC a emis somații sunt Ionuț Halep, Gavrilă Dima Bogdan Teoniu, Alina Luiza Surdeanu, Hacie Cadâr și Iulian Ionescu.



Citește și:

Consiliul Județean Constanța încearcă recuperarea unor prejudicii de la o parte dintre condamnaţii în dosarul “perdelelor forestiere”!

În baza deciziilor și sentințelor judecătorești, CJC a instituit într-o singură zi 12 decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

Nicușor Constantinescu, executat silit în alte șase dosare pentru prejudicierea bugetului Consiliului Județean Constanța (document)

Consiliul Județean Constanța a emis o decizie de poprire pe conturile goale ale lui Nicușor Constantinescu! Despre ce sumă este vorba (document)



 Nicușor Constantinescu, executat silit! A fost somat, atât în penitenciar, cât și la domiciliu, să restituie un prejudiciu Consiliului Județean Constanța. A refuzat (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii