Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine munceşte, tot greşeşte Conductă a RAJA, spartă de constructorul autostrăzii

ro

18 Jul, 2012 02:16 1532 Marime text

Raja_avarie_Agigea_01.jpgÎn cursul dimineţii de ieri, încă o conductă a RAJA a fost spartă. Din spusele reprezentanţilor companiei, constructorul autostrăzii Bucureşti - Constanţa a spart conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, în zona sensului giratoriu de la Agigea, locul de descărcare a autostrăzii. „Practic, în apropierea conductei, constructorul a amenajat un depozit de piatră, iar greutatea utilajelor de încărcare şi descărcare de peste 45 de tone au tasat magistrala.

Raja_avarie_Agigea_02.jpgConducta alimentează localităţile Agigea şi Lazu", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA SA. Pentru remedierea avariei a fost necesară întreruperea furnizării apei pe conductă. Pentru ca toţi abonaţii din Agigea şi Lazu să nu rămână fără apă, s-au făcut manevrele necesare de vane şi s-a trecut la alimentarea acestora cu apă prin intermediul unei conducte de siguranţă. „La faţa locului au fost trimise mai multe echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, care vor depune toate eforturile pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Pentru această nouă avarie, constructorul autostrăzii se va alege cu o nouă plângere penală pentru distrugere de bunuri în formă continuată", a mai declarat reprezentanta companiei de apă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii