Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Valeria Vasile? Va reprezenta interesele CJC în CA-ul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa (documente)

ro

17 Jul, 2015 00:00 3360 Marime text
În cadrul şedinţei CJC de ieri, aleşii judeţeni au votat şi noul membru din Consiliul de Administraţie al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (CMSN) Constanţa. Cu 27 de voturi pentru şi trei împotrivă, Valeria Vasile, inspector în cadrul CJC, este noul reprezentat al instituţiei în CA-ul CMSN. Înainte de a vota, consilierii judeţeni liberali i-au cerut vicepreşedintelui CJC ca viitorul membru al CA-ului să se prezinte.

Potrivit declaraţiei de avere completate de Valeria Vasile pe 11 iunie, aceasta ocupă funcţia de inspector în cadrul CJC, fără a fi menţionat însă şi departamentul unde aceasta activează. Nu deţine nici bunuri mobile, nici imobile, nici active financiare, dar nici datorii. De asemenea, nu a primit cadouri, servicii sau avantaje gratuite sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro. Singura rubrică completată este aceea a veniturilor obţinute din salarii, de la CJC - 18.777 (probabil lei). Valeria Vasile nu declară niciun interes.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii