Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestionar pe tema acordului dintre Uniunea Europeană și Canada. Firmele din Constanța, invitate să-l completeze

ro

06 Mar, 2017 00:00 1877 Marime text
Administrația județeană (Consiliul Județean) organizează consultare publică privind ratificarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada.

Societățile comerciale din județul Constanța interesate să participe la o consultare națională privind ratificarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada sunt invitate să completeze un chestionar transmis către Consiliul Județean Constanta de către Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Ambasada Canadei în Romania. Chestionarul are cinci întrebări și vizează acordul Economic și Comercial Cuprinzător între Uniunea Europeană și Canada (CETA).
 
Agenții economici trebuie să precizeze ce informații au despre acest acord, la ce tip de impact se așteaptă după semnarea acordului și, de asemenea, sunt invitați să răspundă dacă după adoptarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător între Uniunea Europeană și Canada intenționează să se angajeze în relații comerciale cu companii din Canada (de tip import-export) sau dacă sunt interesați să intre într-un parteneriat cu o companie din Canada pentru a începe/dezvolta relațiile comerciale cu Canada. Totodată, respondenții la acest sondaj sunt invitați să vorbească și despre îngrijorările legate de implementarea Acordului Economic și Comercial Cuprinzător între Uniunea Europeană și Canada în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii