Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificatul de urbanism a fost emis din octombrie 2016 Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe Şoseaua Mangaliei

ro

27 Jan, 2017 00:00 2743 Marime text
În şedinţa ordinară a Consiliului Local al municipiului Constanţa, programată săptămâna viitoare, pe 31 ianuarie, va fi supus votului un proiect de realizare a unui nou sens giratoriu în Constanţa. Proiectul este iniţiat de primarul Decebal Făgădău şi este menit să faciliteze accesul către un viitor spaţiu comercial. 
 
Este vorba despre proiectul de hotărâre privind încheierea unui protocol între Municipiul Constanţa, Maundier Fides SRL şi Confort Urban în vederea realizării obiectivului „Amenajare acces incinta clădirii comerciale prin realizarea unui sens giratoriu din Şoseaua Mangaliei, FN, zona pod Dorally Mall“.
 
Certificatul de urbanism pentru acest sens giratoriu a fost emis încă din toamna lui 2016. Anul trecut, pe 20 octombrie, Primăria municipiului Constanţa a emis, la solicitarea Confort Urban, Certificatul de urbanism numărul 3.662, pentru realizarea unui sens giratoriu pe Şoseaua Mangaliei, zona Pod Dorally Mall.

Despre Maundier Fides SRL

Firma, cu sediul social în Bucureşti, strada Oslo, a fost înfiinţată în anul 2005. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din zece părţi sociale. Asociatul unic este Electricom Solar SRL, cu sediul în satul Fundeni, comuna Dobroeşti, judeţul Ilfov. Administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi de dezvoltare imobiliară“, este Sorin Bonciu, născut pe 14.09.1968, în municipiul Hunedoara.

Citeşte şi:

Apare un nou centru comercial în Constanţa. Maundier Fides SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru demolarea Interex-ului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii