Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV cumpără un teren situat în zona Campus (document)

ro

28 Oct, 2016 00:00 2486 Marime text
În şedinţa din 31 octombrie a Consiliului Local Municipal Constanţa (CLM) se va aproba vânzarea prin negociere directă a unor bunuri imobile aparţinând domeniului privat al municipiului Constanţa, ca urmare a cererii de cumpărare din partea Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).
 
Este vorba despre terenul în suprafaţă de 368 mp situat în municipiul Constanţa, zona Campus, mal lac Siutghiol, strada Universităţii nr. 46-48. Conform reglementărilor urbanistice aprobate, terenul are destinaţia de spaţiu verde, fiind lot neconstruibil din punctul de vedere al destinaţiei. Potrivit proiectului de hotărâre, preţul de pornire a negocierii directe „va fi cel stabilit prin raportul de evaluare întocmit în baza HCL nr. 35/2002 - privind organizarea procedurii de achiziţie a serviciului de evaluare în vederea stabilirii valorii bunurilor imobile aparţinând domeniului privat al municipiului Constanţa”.
 
În certificatul de urbanism este specificat că este o „zonă protejată conform OMC nr. 2828/24.12.2015 pentru modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului Culturii şi Cultelor nr. 2314/2004 privind aprobarea Listei monumentelor istorice, actualizată, şi a Listei monumentelor istorice dispărute, cu modificările ulterioare: Situl «Aşezare» la intersecţia bd. Tomis cu bd. Aurel Vlaicu şi malul de S al lacului Siutghiol”.
 
Terenul propus spre vânzare a fost analizat şi avizat favorabil de către comisiile de specialitate ale Consiliului Local al municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii