Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavodă are un primar liberal Gheorghe Hânsă, votat de 41% dintre alegători

ro

12 Jun, 2012 01:00 3574 Marime text
Hansa-GheorgheHansa2.jpgMariana Mircea a părăsit şefia Primăriei Cernavodă. Liberalul Gheorghe Hânsă a reuşit să obţină procentajul cel mai mare în zece din cele unsprezece secţii de votare din oraş, întrunind cel mai mare număr de voturi

PNL a învins PSD-ul şi la Cernavodă. Potrivit rezultatelor parţiale, primarul PSD Mariana Mircea a pierdut alegerile cu 1.700 de voturi, liberalul Gheorghe Hânsă ocupând de ieri funcţia de primar.

Gheorghe Hânsă a fost ales primar cu voturile a 41% dintre localnici, obţinând la numărătoarea parţială 1.300 de voturi în plus faţă de Dan Liviu, candidatul PC, şi 1.700 în plus faţă de Mariana Mircea, fostul primar al PSD-ului. Întrebat ce reprezintă pentru el această reuşită, Gheorghe Hânsă a declarat că succesul său se datorează alegătorilor care i-au arătat permanent susţinerea în ultimele zile, în ciuda zvonurilor răspândite despre fiecare dintre candidaţi în tot oraşul. Hânsă a reuşit să obţină procentajul cel mai mare în zece din cele unsprezece secţii de votare din Cernavodă. „Am câştigat alegerile în 10 din cele 11 secţii de votare din oraş. Am câştigat alegerile cu votul oamenilor care şi-au dorit schimbarea, cu votul oamenilor nevoiaşi, rămaşi fără serviciu şi care întâmpină multe alte neajunsuri. Ei mă aşteptau azi-noapte (n.r. duminică noapte) la ora 3.00 la sediul de campanie pentru a-mi arăta că sunt alături de mine necondiţionat", a precizat, ieri, Gheorghe Hânsă, menţionând că în aceste zile se va ocupa să-i ajute pe cei care şi-au pus nădejdea în el şi în echipa PNL-ului. Primarul liberal a afirmat că va comanda un audit financiar înainte de a prelua şefia instituţiei. „Nu vreau să preiau tot pasivul fără să analizăm bine cum s-au cheltuit banii publici, fără să facem o radiografie de moment a activităţii financiare a Primăriei", a explicat Gheorghe Hânsă. Primarul a precizat că a demarat deja un proiect pentru care şi-a propus să atragă finanţare europeană şi despre care va face dezvăluiri în zilele următoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • carmen 11 Jun, 2012 22:32 bravo domnule hansa eu v-am sustinut si va sustin in continuare cum v-am sustinut si acum 4 ani si sper sa nu ne dezamagiti. COLONIA COLUMBIA BLOC 22..