Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru cultural recreațional la Băneasa. Ce răspuns a primit Primăria de la APM Constanța

ro

12 Oct, 2018 00:00 1442 Marime text
Unitatea Administrativ-Teritorială Băneasa solicită Agenției pentru Protecția Mediului acord de mediu pentru proiectul „Centru Cultural Recreațional în localitățile Băneasa, Făurei și Negureni” din județul Constanța.
Recent, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului a proiectului Centru Cultural Recreațional în localitățile Băneasa, Făurei și Negureni”.
 
Informațiile privind proiectul propus, dar și motivele care o fundamentează pot fi consultate la  sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9 și 13, și la adresa titularului din comuna Lumina, strada Mare nr. 170, între orele 9 și 13. Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, în intervalul orar 9 - 13.   
 
Contactat telefonic, primarul localității Băneasa, Paul Coliș, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, că nu are încă detalii despre proiect. „Sunt lucrări începute de 11 ani, iar eu sunt doar de doi ani la Primărie”, a spus primarul din Băneasa.
 

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii