Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce calificativ a primit managerul Bibliotecii Județene la evaluarea anuală?

ro

21 Mar, 2020 00:00 2520 Marime text

Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Corina Apostoleanu, manager al Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța, pentru anul 2019.

Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Judeţean Constanţa a organizat evaluarea anuală a managementului la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obţinută a fost 9,83 (nouă și optzeci și trei) iar în a doua etapă – susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obţinută a fost 10 (zece).

Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța a fost 9,92 ( nouă și nouăzeci și doi).

Potrivit art.41, alin.(1) din OUG nr.189/2008, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de evaluare elaborează un raport motivat asupra rezultatului obţinut de manager în urma evaluării şi face recomandări pentru continuarea sau încetarea managementului, respectiv rezilierea contractului de management încheiat cu respectivul manager. Comisia de evaluare anuală constată îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contractul de management şi recomandă autorităţii continuarea activităţii managementului, potrivit normelor legale în vigoare. Conform art.42, alin.(4) din OUG nr.189/2008 şi art.14, alin.(2) din OMC nr.2799/2015 „rezultatul final al evaluării se aprobă prin ordin sau dispoziţie a autorităţii”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii