Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce calificativ a primit la evaluarea anuală regizorul Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța (documente)

ro

01 Apr, 2020 00:00 3511 Marime text

Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Erwin Șimșensohn, director al Teatrului de Stat din Constanța, pentru anul 2019.
Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Județean Constanța a organizat evaluarea anuală a managementului la Muzeul de Artă Constanța. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate și susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Teatrul de Stat Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 9,83 iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 10 (zece).  Nota finală obținute de Erwin Șimșensohn este 9,92.

Potrivit regulamentului, evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța, pentru Teatrul de Stat Constanța, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009.

În secțiunea documente, puteți parcurge și  și raportul de activitate pentru anul 2019 al managerului TSC.

Citește și:

Regizorul Erwin Șimșensohn, față în față cu comisia de evaluare a managementului Teatrului de Stat Constanța (document)


A promovat concursul Șimșensohn, oficial, manager al Teatrului de Stat Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii