Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Roxana Pînzariu, cel mai nou director din Primăria Constanţa

ro

17 Feb, 2014 00:00 4293 Marime text
Constantin Racu a demisionat, la finalul săptămânii trecute, de la conducerea Direcţiei Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanţa. Locul său a fost preluat de Irina Roxana Pînzariu care, până acum, activa în această direcţie ca şef Serviciu Juridic.
 
 Ce avere şi ce interese are înlocuitoarea lui Racu? Potrivit declaraţiei de avere depuse pe 21 mai 2013, Roxana Irina Pînzariu nu deţine niciun teren. Ea are însă, împreună cu soţul său, două apartamente: unul de 42 metri pătraţi, dobândit prin cumpărare în 1999, şi unul achiziţionat, tot prin cumpărare, în 2007, în suprafaţă de 65 metri pătraţi. Noua şefă a Direcţiei Administraţie Publică Locală din Primăria Constanţa nu deţine niciun autoturism.

În declaraţia sa de avere nu figurează bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Irina Roxana Pînzariu nu are nici conturi şi depozite bancare, nici datorii.
În ceea ce priveşte veniturile, conform declaraţiei de avere, Pînzariu a încasat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un salariu de 44.428 lei. În aceeaşi perioadă, soţul său a avut un salariu de 20.500 de lei. În declaraţia de avere figurează şi cele două alocaţii de stat ale copiilor.
Aşa cum e menţionat în declaraţia de interese, Irina Roxana Pînzariu este membru în sindicatul S.L.A.F.P.C.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii