Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnavalionul lui Mazăre, pe lista finanţărilor nerambursabile a Primăriei Constanţa

ro

04 Mar, 2014 00:00 2483 Marime text
Primăria municipiului Constanţa intenţionează să susţină, cu finanţare din fonduri publice, proiectele şi programele cluburilor sportive de drept privat şi ale asociaţiilor pe ramură de sport judeţean şi cu finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, acţiuni sau programe culturale de interes public general, conform prevederilor bugetare pentru 2014, în cuantum total de 13.085.000 lei. Potrivit anunţului, finanţarea programelor sportive şi culturale de interes public se face în baza Legii nr. 350/2005 cu modificările şi completările ulterioare, a Ordinului nr. 130/2006 cu modificările şi completările ulterioare şi a Ordonanţei nr. 51/1998 cu modificările şi completările ulterioare.

Programul anual de finanţări nerambursabile prevede suma de 2.125.000 de lei pentru programe sportive: volei băieţi, volei fete, smart athelic, box, diferite proiecte în cadrul programului „Promovarea sportului de performanţă”, „Sportul pentru toţi”.

În ceea ce priveşte acţiunile sau programele culturale de interes public general, regional sau local, programul anual îşi propune finanţări nerambursabile pentru: „Orăşelul Copiilor 2014”, „Fashion Summer Festival 2014”, „Faleza Fanteziei 2014”, „Ziua recoltei 2014”, „Campionatul Mondial Crap 2014”, „Carnavalion”, „Târguri interne şi internaţionale”, „Videoplay”, „Mamaia este hitul verii”, „Festivalul Antic Tomis”. Suma prevăzută în buget pentru acestea din urmă este de 10.960.000 de lei. Aşa cum se arată în anunţ, atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se va face pe bază de selecţie de oferte de către comisii numite prin dispoziţie de primar.

De menţionat este că atribuirea contractelor de finanţare se va face în limita fondurilor publice alocate programelor aprobate anual în bugetul Primăriei municipiului Constanţa. „Orice persoană fizică sau juridică are dreptul de a depune un proiect cu condiţia încadrării în condiţiile de eligibilitate, înregistrare, capacitate tehnică şi capacitate financiară stabilite de reglementările legale în vigoare şi în limita fondurilor publice aprobate”, se specifică în anunţ. Programul anual va cuprinde mai multe sesiuni de selecţie a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii