Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va fi lansat în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afişaj şi reclamă de la nivelul municipiului Constanța?

ro

09 Jan, 2021 00:00 1744 Marime text
 
  • Primarul Vergil Chițac a anunțat că începând cu luna februarie, va fi lansat în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afişaj şi reclamă de la nivelul municipiului
  • Această etapă va fi precedată de organizarea unei licitaţii pentru încredințarea acestui serviciu
  • Până la data de 17.01.2020, la nivelul primăriei Constanța sunt așteptate propunerile în vederea achiziţionării consultanţei pentru realizarea unui studiu ce va sta la baza elaborării Regulamentului local de publicitate

 
Primarul Vergil Chițac a anunțat că începând cu luna februarie, va fi lansat în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afişaj şi reclamă de la nivelul municipiului, care ulterior va fi supus aprobării Consilului Local Municipal. Această etapă va fi precedată de organizarea unei licitaţii pentru încredințarea acestui serviciu.
Până la data de 17.01.2020, la nivelul primăriei Constanța sunt așteptate propunerile în vederea achiziţionării consultanţei pentru realizarea unui studiu cu privire la modul de aplicare a prevederilor Legii nr. 185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare, ce va sta la baza elaborării Regulamentului local de publicitate.
Studiul va trebui să stabilească cea mai eficientă soluţie din punctul de vedere al municipalităţii în raport cu realităţile economice ale industriei de publicitate.
 
Citeşte şi:

UPDATE Stelian Ion - „Se fac presiuni ca noul contract de panotaj să fie atribuit aceleiaşi firme care a deţinut monopolul în oraş. Făgădău să nu accepte compromisuri!“ (document) 

Au fost emise certificatele de urbanis Seaview Media începe degajarea domeniului public de panouri publicitare şi mesh-uri

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa s-a încheiat. Prietenul lui Mazăre, nevoit să-şi desfiinţeze cele 647 de panouri publicitare (galerie foto)

Ce prevede regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanţa

USR Constanţa cere primarului Făgădău să adopte de urgenţă regulamentul privind panotajul strada
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii