Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bîlbă îşi păstrează funcţia de manager al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa

ro

21 Feb, 2019 00:00 1925 Marime text
Concursul pentru managementul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa s-a încheiat. Singurul candidat, Adrian Bîlbă, a reuşit să obţină nota finală, 8.15 (7,60 la analiza proiectului de management şi 8,70 la proba interviului).
 
Conform art. 19 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, „sunt declaraţi admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7“. 
Precizăm că, iniţial, Bîlbă a avut un contracandidat, pe Angelica Curlişcă, şeful secţiei Delfinariu, care însă nu şi-a depus la timp proiectul managerial.
 
Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat încă din luna ianuarie că organizează concurs de proiecte de management pentru postul de director al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, instituţie publică de cultură. După ce a picat concursul anul trecut, dr. Adrian Bîlbă a rămas interimar pe post până la desfăşurarea concursului.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii