Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani nerambursabili pentru proiecte sportive de la primăria Constanța. În ce condiții pot fi obținuți?

ro

16 Sep, 2020 00:00 1890 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanţa îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2020 din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru procedura de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul sportive
  • Bugetul alocat sesiunii de selecție: 150.000 de lei
  • Cuantumul maxim de finanțare pentru un proiecte este de  50.000 de lei
  • Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect din domeniul sportiv: 30.09.2020, ora 14:00
  • Proiectele depuse pentru domeniul sportiv se vor deschide începând cu data de 01.10.2020, ora 12:00, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare și selecţie a proiectelor

Primăria Constanța a publicat în Monitorul Oficial al României, anunțul de participare la procedura de selecţie de proiecte  nonprofit de interes general din domeniul sportiv.
Primăria Municipiului Constanţa îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2020 din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru procedura de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul sportiv în baza Legii nr.350/2005 şi Ordinului Ministerului Tineretului și Sportului nr. 664/2018.
Bugetul alocat sesiunii de selecție este 150.000 de lei. Cuantumul maxim de finanțare pentru un proiect este de  50.000 de lei.
Documentaţia pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte din domeniul sportiv va fi întocmită în conformitate cu Regulamentul de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța care poate fi descărcat online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro.
Toate ofertele vor fi evaluate de către comisia de evaluare și selecție conform grilei de evaluare, astfel: Denumire Criteriu Punctaj maxim 1. Claritatea viziunii, originalitatea și calitatea proiectului - se va aprecia pe baza propunerii tehnice 30 pct. a) Claritatea viziunii și a mesajului transmis 10 pct. b) Originalitatea proiectului 10 pct. c) Calitatea proiectului 10 pct. 2. Fezabilitatea proiectului 20 pct. a) Experiența managerială 5 pct. b) Capacitatea de implementare (ofertantul dispune de resurse umane specifice și necesare derulării proiectului) 10 pct. c)Susținere/parteneriate/colaborări încheiate cu alte instituții publice sau private ori cu personalități în domeniul respectiv, pentru realizarea proiectului pentru care solicită finanțare nerambursabilă 5. pct. 3. Promovarea proiectului - se va aprecia pe baza propunerii tehnice 15 pct. a) Definirea unui plan de promovare capabil să asigure vizibilitatea proiectului, nivelul la care se va face promovarea 15 pct. 4. Rezultatele și impactul proiectului - se va aprecia pe baza propunerii tehnice 25 pct. a) Raportarea proiectului la nevoile grupului țintă (în ce masură activitățile prevăzute în proiect răspund nevoilor identificate la grupurile țintă alese), măsura în care este coerentă alegerea grupurilor țintă în raport cu obiectivele proiectului 10 pct. b) Definirea clară a rezultatelor vizate și a impactului preconizat (măsura în care oferta se adresează unui public larg sau a unui public specific și poate să trezească interesul unui public național sau pe plan local 15 pct. 5. Buget 10 pct. a) Raportul (procentajul) realizat între valoarea contribuţiei proprii şi valoarea totală a finanţării solicitată de la autoritatea finanţatoare 5 pct. b) Cheltuielile propuse reflectă în mod real raportul cost-valoare vs. beneficii aduse de proiect 5 pct. Total punctaj 100 pct.-pun ctaj maxim Pentru a fi declarată admisă și a obține finanțare nerambursabilă, o ofertă trebuie să întrunească un număr minim de 60 de puncte. Finanțarea se va acorda în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, în cuantumul solicitat de către ofertant, dar nu mai mult de cuantumul maxim stabilit pentru un proiect.
Ofertanții care au obținut minimum 60 de puncte dar pentru care nu mai sunt sume în bugetul alocat domeniului care să acopere integral valoarea finanțării solicitate, până la cuantumul maxim stabilit pentru un proiect, nu vor primi finanțare.
Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect din domeniul sportiv: 30.09.2020, ora 14:00.
Proiectele depuse pentru domeniul sportiv se vor deschide începând cu data de 01.10.2020, ora 12:00, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare și selecţie a proiectelor.
Perioada estimată de evaluare și selecţie a proiectelor este 01.10.2020 – 16.10.2020.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii