Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au spus „DA" din nou, după jumătate de secol Bocai a premiat trei familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie (Galerie foto)

ro

03 Apr, 2012 00:00 1336 Marime text
Ovidiu-aniversarecasatorie.jpgLa sediul Primăriei Ovidiu au păşit ieri cu emoţie trei cupluri care au spus „DA" în urmă cu jumătate de secol. Primarul autorităţii locale, Dumitru Bocai, a premiat cele trei perechi de aur.

Festivitatea de premiere a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei, unde zilnic spun „DA" în faţa ofiţerului stării civile zeci de cetăţeni. Cuplurile au fost felicitate de şeful autorităţii locale, primarul ciocnind o cupă de şampanie cu fiecare dintre invitaţi. De asemenea, sărbătoriţii au primit câte un cadou financiar în cuantum de 450 de lei. Primarul Dumitru Bocai a profitat de această ocazie şi a discutat cu perechile invitate despre proiectele pe care autoritatea locală le are în desfăşurare. În aceleaşi timp, edilul a primit cu entuziasm sugestiile venite din partea cuplurilor cu privire la dezvoltarea oraşului. Familiile Seceleanu, Oancea şi Berbec au mulţumit şefului autorităţii locale pentru festivitatea pe care a organizat-o pentru ei.

„Într-un cuplu trebuie să existe înţelegere"

Cele trei familii ne-au dezvăluit care este secretul longevităţii în cuplu, mărturisind la unison că înţelegerea şi răbdarea fac minuni într-o familie. „Într-un cuplu trebuie să existe înţelegere, răbdare şi toleranţă pentru ca el să reziste", mărturiseşte Constantin Seceleanu, în vârstă de 73 de ani. Soţia sa, Gherghina Seceleneau, a împlinit anul acesta 72 de ani. Pe data de 14 ianuarie cei doi au aniversat jumătate de secol de convieţuire. Soţii Seceleanu au patru copii şi şase nepoţi. Cel de-al doilea cuplu sărbătorit ieri la Primăria Ovidiu este format din Maria Oancea, în vârstă de 72 de ani, şi Emanuil Oancea, în vârstă de 73 de ani. Cei doi s-au căsătorit pe data de 3 martie 1962 şi au trei copii şi patru nepoţi. Familia Oancea urează tinerilor aflaţi la început de drum să se înţeleagă, să nu mai fie aşa nervoşi şi să nu mai treacă cu una cu două la divorţ, pentru că nu aceasta este soluţia. Soţii Berbec s-au căsătorit în data de 23 februarie 1962 şi de atunci sunt zi de zi împreună. Maria Berbec a împlinit 70 de ani, iar soţul, Nicolae Berbec, are 76 de ani. Cei doi au un băiat - Gheorghe şi o nepoată - Elisabeta şi îşi doresc multă sănătate şi zile îndelungate pentru a se bucura pe mai departe de realizările lor şi ale copiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii